www.barcsikisterseg.hu

Keresés:
  OK »
Bemutatkozás | Letöltések | Hasznos linkek | Fórum | Kapcsolat
Eseménynaptár
2024. április
HKSZCSPSZoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Települések

Óvodafejlesztés Istvándiban
Általános
2013. 10. 10.
Uniós támogatásból új óvoda jön létre Istvándi községben

A Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás 111.388.721,- forint uniós támogatást nyert az „Óvodafejlesztés Istvándi" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházásból nemcsak egy új óvodát építenek, www.rolex-chat.com hanem megalapozzák a minőségi nevelés megteremtését.

A Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás - mint az Istvándi Óvoda működtetője - a folyamatosan növekvő tendenciát mutató gyermeklétszám és az egyre romló óvodai épület szerkezeti minősége hívta életre az óvoda teljes körű felújítását, bővítését és akadálymentesítését. Most, uniós támogatással lehetőségük nyílik az óvoda infrastrukturális felújítására, a közszolgáltatások racionális és költséghatékony működésének kialakítására, az óvodai férőhelyek bővítésére.

A beruházással megvalósulhat az alkalmazott modern nevelési szempontok összhangjának biztosítása, az egyénre szabott nevelés, készség és képesség-fejlesztés feltételeinek megteremtése. A megvalósuló tevékenység célja, hogy az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva csökkentse a nevelés-oktatás minőségében meglévő területi különbségeket, megteremtse az egészséges környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeit, biztosítsa a minőségi neveléshez való - kirekesztés nélküli - hozzáférést, valamint a megújult tartalmi és módszertani programokhoz illeszkedő integrált, funkcionális intézmények kialakítást, a méltányos nevelési környezet alapkövetelményinek figyelembe vételével. Az akadálymentes nevelési környezet megteremtésével cél, hogy megalapozza a pedagógiai és módszertani reformokat, a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, illetve a sajátos nevelési igényű gyermekek integrációját.

A fejlesztésről bővebb információt a www.opcouk.com oldalon olvashatnak. 

Rolex Replica Watches www.iswwatches.com

Oldal tetejére Vissza Nyomtatás Küldés e-mailben
 
 
 
© Copyright 2008 - Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás - all rights reserved | Impresszum | Jogi nyilatkozat
A honlap az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg
Website made by: GrApixx Design Studio