www.barcsikisterseg.hu

Keresés:
  OK »
Bemutatkozás | Letöltések | Hasznos linkek | Fórum | Kapcsolat

Eseménynaptár
2024. május
HKSZCSPSZoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Települések

Óvodafejlesztés Istvándi

A pályázat célja a jelenleg Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás szervezeti keretei között működő Istvándi Óvoda feladat ellátási helyének férőhelybővítése és célirányos beruházásának (infrastruktúra- és eszközfejlesztés) támogatása és annak fenntartása, a minőségi nevelés megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében.

rolex replica watches  

A projekt neve: „Óvodafejlesztés Istvándi

FPV Drones Racing

A projekt azonosítószáma: DDOP-3.1.2-12-2013-0014

 

Kedvezményezett: Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás

 

A projekt rövid összefoglalója: Az Istvándi Óvoda bővítése, fejlesztése a megnövekedett igények kielégítés végett.

 

A projekt 100%-ban Európai Uniós forrásból valósul meg.

 

A támogatás összege: 111.388.721,- Ft

 

A pályázat célja a jelenleg Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás szervezeti keretei között működő Istvándi Óvoda feladat ellátási helyének férőhelybővítése és célirányos beruházásának (infrastruktúra- és eszközfejlesztés) támogatása és annak fenntartása, a minőségi nevelés megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében.

A halmozottan hátrányos helyzetű, hátrányos helyzetű gyermekek nevelését felvállaló Istvándi Óvoda férőhelybővítésének és fejlesztéseinek támogatásával a régión belüli társadalmi kohézió, az egyenlő esélyek és a korszerű nevelés feltételrendszerének megteremtése a régió hosszú távú versenyképességéhez járul hozzá.

Az intézmény kapacitásbővítésének célja Istvándi népességmegtartó képességének, a település munkaerőt megtartó lehetőségeinek növelése, a helyi szükségletekre és településszerkezetre épülő közszolgáltatások racionális és költséghatékony működésének kialakítása. Kiemelt cél az óvodai férőhelyszám bővítése, valamint a hiányzó kapacitások pótlása, túlzsúfoltság csökkentése, mely az óvodai feladat ellátási hely felújításával, korszerűsítésével valósulhat meg. Fentieken túl cél a 20/2012 (VIII. 31.) EMMI rendelet mellékletében szereplő kötelező helyiségek kialakítása, felújítása és eszközök beszerzésének támogatása a minőségi nevelés feltételeinek megteremtése érdekében. Jelen infrastrukturális fejlesztés, egészséges, motiváló környezetet teremt az óvodás korú gyermekek számra, az épület adottságaihoz mérten törekszik az optimális térhasználatra, térigény biztosítására, az egészséges és természet-közeli nevelés feltételeinek megteremtésére. Kiemelt szempont az infrastrukturális beruházás és az alkalmazott modern nevelési szempontok összhangjának biztosítása, az egyénre szabott nevelés, készség és képesség-fejlesztés feltételeinek megteremtése.

A megvalósuló tevékenység célja, hogy az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva csökkentse a nevelés-oktatás minőségében meglévő területi különbségeket, megteremtse az egészséges környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeit, biztosítsa a minőségi neveléshez való – kirekesztés nélküli – hozzáférést, valamint a megújult tartalmi és módszertani programokhoz illeszkedő integrált, funkcionális intézmények kialakítást, a méltányos nevelési környezet alapkövetelményinek figyelembe vételével. Az akadálymentes nevelési környezet megteremtésével cél, hogy megalapozza a pedagógiai és módszertani reformokat, a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek, illetve a sajátos nevelési igényű gyermekek integrációját.

Projekt_logok
 

Oldal tetejére Vissza Nyomtatás Küldés e-mailben
 
 
 
© Copyright 2008 - Barcsi Többcélú Kistérségi Társulás - all rights reserved | Impresszum | Jogi nyilatkozat
A honlap az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg
Website made by: GrApixx Design Studio